Хищници
Хищници! Навсякъде.
Събличат те. После те разкъсват.
Играят си. И те целуват.
Мачкат те. После те докосват.
А ти ги искаш. Винаги.
Нуждаеш се. Като от наркотик.
Молиш ги. За шепичка.
Прашинка любов. Като от бутик.
Отпращаш ги. Надалеч!
От ръцете. От ума. Сърцето...
Пак си прекършена лястовичка.
И пак ги искаш. До небето...
А те дебнат. Да захапят.
Силно. До костите. Ровичкат!
Казват, нежни са. И обичат.
После тръгват. И те смачкват....
09.02.2016г.
Вдъхновиха ме всички онези мъже, които идват, използват, ограбват, а после просто си тръгват... :)
© l.panterrra All rights reserved.