Feb 17, 2015, 12:44 AM  

Холивудски демо любови 

  Poetry » Other
522 0 1


                                  



                                          


Белезници на пръсти безименни-
щракна попът и хвърли ключа.
Котарак или тигър мина през пътя ни.
Ти изсъска и след него изхвърча.
Холивудски демо любови.
Вече и у нас под път и над път.
Ако искаш тръгвай, режи пръст под окови.
Ще запуша нос, ще преживея смрадта.
Намериш ли този друг по-достоен на ръст.
Нямам нищо напротив да му дадеш.
Този до безименният-средният си пръст.


Ст. Русев

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??