Не сечете дървото на спомена,
то е всичко, което сме ние,
че без него и обич особена
трудно в нас ще реши да се свие.
В него, знайте, се крие основата
на това, дето можем да бъдем,
само трябва да чуем природата
и да спрем с нея все да се лъжем.
Щом изпием потока на времето,
всеки изгрев ще стане вълшебен
и ще видим с очите на семето,
че сме вечни и всеки е ценен.
Не сечете дървото на спомена,
там са нашите светли моменти,
а без клони самотен е коренът
и сме смъртни ний, Хората-Енти.
© Веселин Веселинов All rights reserved.
че сме вечни и всеки е ценен.“
Хубави послания!Привет!