Красиви лебеди
сенките хвърлят
над нашите сърца,
а водата от лилии
цъфти и ухае като нощта.
Сливаме жадните погледи -
макове разцъфтели в зори,
а дъгата донася ни
хоризонти с нови дъги.
Прегърни ме, забързан и светъл
мой хоризонт,
душата ми жадна
търси своя подслон.
© Ирена Велинова All rights reserved.
мой хоризонт,
душата ми жадна
търси своя подслон.
Красиво!!!
Прегръдка!