Dec 23, 2008, 12:53 AM

Храм* 

  Poetry
568 0 1

Храм строя за моите мечти...
Поканила те бих за миг поне да ги разгледаш,
но страхувам се, че в съдник мой ще се превърнеш.
Може би детайлите ще пропуснеш да съгледаш...

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??