Разруших всичко до основи
с много болка, но без капка срам.
Започвам да строя със чувства нови
за душата си бездомна светъл храм.
С прозорци много ще го построя
и с огнище колкото света.
Ще сложа порта от слънчеви лъчи
и никой скрил злото зад маска от лъжи
не ще успее да ме доближи.
© Тита All rights reserved.