ХРАМЪТ НА ЧОВЕШКАТА ДУША
Дюни, пясък,езерце –
бяла лилия расте…
Море, вълни и пясък –
брилянтен слънчев блясък…
Чайки, гларуси,платна –
островът на любовта…
Слънчев залез в безкрая –
златен друм и път към рая…
Обич, прелест, красота –
храмът на човешката душа!...
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.