Направен си от глина.
Пръстите ми
потъват между ребрата ти.
Ще те ремоделирам
по мой образец,
ще те превърна първично
в Адам
и ще те захапя
като ябълка.
Ще те върна назад към предците ти,
докато не станеш
хромозоми…
© Ивона Иванова All rights reserved.
Хареса ми! Тематиката която засягаш не е често срещана.
Поздрав