Sep 23, 2017, 11:52 PM

Хубав е животът 

  Poetry » Phylosophy
344 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Раждаш се – смучеш беберона

 

тийнейджър ставаш -смучат твоята

 

поработиш-посмучеш и на шефа

 

обвържеш се – смучат ти заплатата

 

деца създаваш – мучат ти живота

 

кола на лизинг взимаш-вечната епоха

 

косите побеляват – вече си се кротнал,

 

усмихваш се доволно, а пък утре се озъбиш,

 

хапнеш пийнеш – па си идеш

 

инак, казват – хубав бил животът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??