Хубав сън
За всичко си виновна само ти!
За дългите ми и безсънни нощи.
Обичам те! Не вярваш ли ми още?
Нима не виждаш моите сълзи?
О, не! Не търся твойта милостиня!
Желая само твоето сърце.
Душата ми превърна във пустиня
и щастието ти от мен отне!
Аз исках устните ти да целувам,
с поглед галех твоите черти.
В сънищата често те сънувам.
Бе хубав сън, но той не продължи!
03.04.89г.
© Георги Иванов All rights reserved.