Jul 21, 2024, 4:47 PM  

Хубава мечта 

  Poetry » Love
158 0 0

Омаян от невинността ти, дете,

аз унесох се в приказни мечти!

Благодаря на Господ за късмета

теб да срещна, душа да полети!

 

Аз сред страдание, тъма живях,

но моят път се пресече с твоя,

тогаз що значи добро разбрах,

тогаз ти ободри дух, мила моя!

 

Слънцето стопли ме приятно,

за лъчи и спасение аз жадувах,

настъпи време тъй благодатно,

само заради теб съществувах!

 

С надежда теб отново да съзра,

аз мисля всеки ден за любовта,

ще помня красотата докато умра,

дори когато тя е сал хубава мечта!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??