Nov 2, 2015, 9:39 AM

Хубаво е 

  Poetry » Love
414 0 6

ХУБАВО Е

 

Хубаво е да усещаш
ръка във своята ръка –
любяща, ласкава, гореща…
От памтивека е така.


Хубаво е да прекрачиш
през прага с твоята любима,
и тя за теб светът да значи,
и смисъл в бъдното да има.

 

И как е хубаво да знаеш,
че съществува във света,
един, за който ти да значиш…
Това е всъщност любовта.
01. 11. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??