Apr 29, 2011, 12:02 AM

Художник 

  Poetry » Other
718 1 2

Художник съм, но не цветя рисувам,
рисувам аз несбъднати мечти,
по лист със четката танцувам,
показвайки любов, но без лъжи.

Художник съм, но не рисувам с цветове безбройни,
защото стига ми и само сивият нюанс,
придава той раздвиженост на цветовете, допълвайки всеобщия баланс.

И още малко ми остава, завършвам своята мечта,
но тя дори не се осъществява,
защото е създадена с боя.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??