Художникът съм аз. И всеки ден
рисувам профила ти, който обожавам,
очите, устните, открили в мен
достоен изповедник и приятел.
Рисувам всеки миг от нашия живот,
рисувам раждането на сина ни
и първата ни среща с него - небосвод,
под който най-щастлива преминавам.
С бои от чувства, с четката незрима
творя... Ала платното ми шепти,
че друг ме наставлява и закриля,
че аз не съм художникът, а ти.
И в мен отекват съкровени думи:
"Над нас отсъждал е самият Бог!".
Усещам връзката ни помежду ни.
Любими мой, рисувам те с любов.
© Antoaneta Karaivanova Pavlova All rights reserved.
The work is a contestant:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »