Jan 18, 2019, 4:36 AM

Художникът рисува 

  Poetry
378 3 6

...Живот – в коричка
хляб
Сън – в ласкава
коприна.
Усмивка – в погледа
на сляп
Ръка – в петлистна
детелина.
Художникът рисува
без бои.
Разлива след дъжда
дъгата.
Любов от капката
струи  
за жадно охлювче
в тревата...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??