Jul 31, 2024, 7:32 AM

Хвърчащият човек 

  Poetry » Phylosophy
82 0 0

 


Нормалният, казват, е роден без крила
и от него никой не страни.
Това ли е всичко? Нима?
Всеки иска да полети.
Иска широко криле да разпери.
Иска да диша небе.
Ветровете небесни не ще го пречупят,
в това вярва човекът.
И човекът расте.

© Стефан Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??