И ако слънцето за мене не изгрее утре.
Ако вятърът косите ми не пръска...
Ако ли птиците замлъкнат, онемели,
значи ли, че... съм дълго отсъствие?!
И ако сутрин росата във кал се превръща.
И ако тихо застене земята под мен,
ако небето по-черно над мене се спусне...
Значи ли, че ме няма?! До тебе!?
© Нели All rights reserved.
Ще изгрее слънцето за теб и утре, и ще бъде по-топло и светло!
Прегръщам те!