Apr 9, 2007, 12:37 PM

И ако не те видя утре... 

  Poetry
738 0 2

И ако утре не те видя,

смисълът на моя ден ще бъде никакъв.

И онази жарава в зениците ми ще прокърви.

И онова чувство в сърцето ми... ще ме заболи.


Аз не искам друго, аз не искам много...

Аз искам само поглед, поглед върху теб,

за да имам смисъл и да продължа,

за да не се чувствам истински сама.


Защото сините ти очи,

ми дават много повече отколкото думите на хората.

Те ми казват, че си лош, но аз виждам само доброта.

И желая да я виждам - не за друго, просто, за да не умра.

И ако утре не те видя... по-добре да легна и да спя.
Нито чувство, нито някаква магия,
ще ми върнат смиъла в деня.
Затова ще се опитам да заспя, защото знам -
ще те срещна в съня.

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??