Sep 8, 2010, 1:59 PM

И аз 

  Poetry
495 0 9

И АЗ

 

 

И аз не съм мъж за всички жени,

и аз като бате обичам жена си,

и вървя по средата на смахнати дни,

и не мога да се върна обратно.

За жалост...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??