Когато реши да си тръгнеш от мен,
не помисли за това, че ще ме нараниш.
Тръгна в онзи дъждовен ден,
без много неща да ми обясниш.
Остави ме - с куп въпроси
и счупено на две сърце.
Знам, че някой ден ще се върнеш ти,
но тогава отговорът ми ще е "не".
Не ще бъда последната глупачка,
която ще бъде поредната резерва.
Спирам за теб да плача,
без теб мога живота си да продължа.
© Пролетното момиче All rights reserved.