Jul 19, 2005, 11:41 PM

И болката... 

  Poetry
926 0 2
Колкото и да искам да те върна,
колкото и да искам да извикам остани,
ще трябва в мъка и в забвение да се обгърна,
да скрия, че ме от раздялата боли.

Обичах те, както веднъж се обича,
болеше ме,както само в любовта боли,
но сърцето, дори разкъсано се зарича
да те желае вечно, та нали за тебе то тупти?!

Сега жестоко е ранено, покварено, отритнато дори,
болката във него натежава- лее кървави сълзи,
но помни, че каквото и да става
до гроб ще си във него ти!!!

© Дари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??