И докато се смяхме
С нежните си гласове
Тя влезе в залата
И обръсна главите на всички ни
„Какво ще правим сега” – помислих си
„Отивате на по-сигурно
Място” – ме успокоиха
И ни вкараха в килиите
Тя се усмихна
Развърза ветровете си
Унищожи всичко
След като си бяхме отишли
15.09.2006
© Десислав Илиев All rights reserved.