л ю б о в т а
световен
ред
е
и
халка
на световете
© Стоян Минев All rights reserved.
Л Ю Б О В Т А
световен
ред
е
и
халка
на световете
О Б И Ч Т А
всемирен
ред
е
и
към
СЕБЕ СИ
зове те
.....................................
а
и нека
мироглед е