Човекът е една вселена,
изпълнена със бурни страсти,
с божествена искра роден е
и скрития стремеж за щастие!
Преследва своите химери,
задава вечните въпроси,
без отговора да намери!
И кръста си самотно носи…
© Елка Тодорова All rights reserved.