Jun 12, 2010, 7:53 PM

И му се плези... 

  Poetry » East forms
694 0 13

Прегърбен страхът

с бастун- съмнение

тежко пристъпва.

 

Рошава вяра

му дърпа мустаците

и му се плези...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??