Много е тъжно, когато
в сърцето ти няма любов!
Пустееща плаче душата ти
и няма за теб благослов!
Дори най-нещастната обич
е чувство, чрез което сме живи...
Аз искрено моля те, Господи,
пусни любовта да се върне.
© Анна Дюлгерова All rights reserved.