шестдесет и три -
няма връщане
назад
временце - поспри
хищния си вълчи
глад
.........,..,.............,..............
ала все пак
е животът
благодат -
на любов обрекъл се -
чудат
и свят
.........................................
тъй че - временце -
бъдѝ
полулетежно
и
ще те обичам
извънредно
нежно
© Стоян Минев All rights reserved.