"И само болка.
Болка от обичане..."
Кремена Стоева
И болката е силна чак до невъзможност,
защото да обичам ми е забранено,
луната ми се чуди - сложно е,
да те деля със друга - мога ли.
И на ръба на своето безсъние
ще давя мислите си, че те нямам,
загубила поредното прозрение,
че все пак мога да ти вярвам.
Крещящи сетивата ми копнеят
да те усещат, даже да е лудост,
защото само с тебе аз съм себе си,
защото само с тебе аз съм цяла.
Ще си мечтая мимолетно щастие
и всичко твое, за да не те страдам,
защото ме болиш до безпрепятствие,
че винаги те имам, но те нямам!
© Жулиета Великова All rights reserved.