Dec 2, 2008, 12:28 PM

И щот' мъжете ма избягват и са пестят да ми са радват... 

  Poetry » Humour
1014 0 13

Откак с шишичката са скарах -

хронична скука си докарах.

От гола вода - на, ръждясах,

повредих са и киндилясах.

 

Дори и селските ергени,

с размер кат' напръстник големи,

не им е зор въобще за мене -

зер, тренажор им бях до време.

 

А бях шавлива и прочута...

Сто оборота във минута.

С хастара кренвирши обръщах,

докато свикна - все повръщах...

 

Сега съм кожа с арматура.

Не дефилирам по натура,

тъй щото "G"-то ма натиска

и гръдната ми се увиска...

 

И щот' мъжете ма избягват

и са пестят да ми са радват -

за Коледата, от тъй - на

вибратор ще си подаря.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??