От сливата ти кисела ракия правя,
на сянка е до задния ти двор...
Който я опита, се натравя -
Май нрава ти... улавям в нея, зор...
И захар слагам според процедурата,
и спиртомера правилно държа,
но резултатът е ебаси супата
(клозетът близо е, дали вината не е в тва?)
Не знам, не мога да анализирам,
но спирам сливата ти да беря!...
Защо я пробвах? Мисля, че умирам -
Таз сливовица... звяр кат тебе е жена...
19.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.