Sep 7, 2008, 8:34 AM

И тази нощ 

  Poetry » Love
1277 0 5

И тази нощ ми каза “НЕ”,

обърна ми гръб и заспа,

а аз останах тихо да плача

от болката в моята душа.

 

Мислех си, че всичко ще отмине,

че няма все да е така,

но дните тихичко се нижат,

а промяната - къде е тя?

 

И май вече нищо не остана

от моето мечтаещо сърце,

тъгата подслон си намери

и чупи го - парче по парче...

© Лора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??