Feb 29, 2008, 11:20 AM

И тази нощ 

  Poetry » Other
913 0 4
И тази нощ
под пръсти уморени
тихо се носи песента:
погалваш клавиши
черно-бели,
луната замира
в соната една.

И тази нощ
отново утихва
в целувката от нежен мрак,
затихва вятъра, се спира,
погалващ листа от прах.

И тази нощ
отново ще те чакам
под светлината на нощта.
Без думи
любовта ти ме прегръща
с една несбъдната мечта.

© Лара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??