И ти махам за поздрав,
и те гледам в очите,
нагоре към светлото
ти роша косите.
Не съм те забравил,
ти си прекрасната - дива
най-щура променлива,
в божествена крива,
в любовната формула
най-светла константа
в окото на бурята
съзрях диаманта.
И си все така хубава,
волна и дръзка,
в усмивката слънчева
е нашата връзка.