Jun 22, 2015, 6:06 PM

И ти ще имаш някога деца 

  Poetry
316 0 1

И ти ще имаш някога деца,
ще бягаш с тях, ще тръпнеш и ще викаш..
в очите им - там хиляди слънца,
лъчите им във твоите ще бликнат.


И ти ще имаш някога деца,
ще бягаш с тях, ще тръпнеш и ще викаш..
и ще носиш радостта под хиляди лица,
а тъй безумно до смъртта ще ги обичаш!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??