Jan 6, 2022, 6:11 PM

И в края на света... 

  Poetry » Other
626 5 20

И в края на света ги брани Господ,
а кретат в малък дом и с две деца.
Цветя и сок се раждат в онзи троскот
и светят над градина сто слънца.
Когато вятър реже с остра болка,
сред бурени и страшни зимни дни.
Те правят път и пърхат в хоризонти -
да рухнат всички пагубни стени.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??