The work is not suitable for people under 18 years of age.
Излизам от монитора и яхвам скута ти -
само по някоя от твоите ризи.
В очите ти - зърната ризата са спукали,
топлината ми, в бедрата ти, удобно влиза.
И с пръсти, забравили за мишката,
ще грабиш алчно топла кожа,
езикът ми - на мисълта ти нишката,
ще дразни до твърдата ти невъзможност.
Да се чудиш после, отметнал се на стола -
беше ли коса, в юмрука ти свита неистово,
беше ли отъркана по тебе влага гола,
тръпнах ли за твоето проникване, наистина...
Р.Д.
© Радост Даскалова All rights reserved.