Ценности, традиции, идеали,
или само да сме се наяли?
Кое важно е днес -
красивото дело или грубий интерес?
Какъв е смисълът на нашия живот -
да живеем истински или пара и имот?
Мечтателите движат света -
туй ни казва мъдростта!
© Георги All rights reserved.