Свобода, слънце, въздух,
или сал сит търбух?
Птица волна в небесата –
мечтател за красотата,
или манипулатор политик,
глух за народний вик?
За какво живеем – дали за слава,
или за доброто на народ и държава?
Идеалите красят човек
и сочат му правата пътека.
© Георги All rights reserved.