Идеалният мъж? От майка се ражда
и е нейна единствена слабост.
Боготвори го. С любов го обгражда.
Благословия със знак за безкрайност.
Идеалният? Той скрито живее
в мечтите на всяко момиче.
Тя го рисува, сънува, копнее
и вярва на всяко „Обичам те“.
Идеалният мъж? Ще ви кажа!
Всеки такъв се твори от жена!
Рецепта ли? Хич не е просто!
Трябва взаимност, сърце и душа.
И още … благодарност…
За стръкчето цвете без повод.
За целувката, с която поднася
всяко неделно кафе или обед.
Нека се оглежда в очите ти.
В тях истински ще израства.
Разковничето е в пръстите ти.
Бъди негова единствена слабост!
В търсене на Идеалния мъж
ще преминете през огън и лед.
Пламък ще разгаря и гасне. Неведнъж.
А оказва се, той бил е … до теб!
© Даниела Виткова All rights reserved.