Иди си
Иди си
без да си била.
Лети
с пречупени крила.
Мечтай
за сбъднати неща.
Посей
откъснати цветя.
Крещи
със гробна тишина.
Плачи
във весела игра.
Търси
и в огъня вода.
Тръгни си
без да си дошла.
14.05.2001
© Владимир Минков All rights reserved.