Защо ми казваш думи тежки?
Познаваш ме, но не до там,
че да ме съдиш ти за грешки,
които си извършил сам.
Недей да режеш ми крилата
и не оплювай чужд живот,
а толкоз прости са нещата,
обичай, не бъди идиот!
© Данаил Таков All rights reserved.