Идваш сега, след толкова време...
Идваш и търсиш любов...
Идваш и носиш само безвремие...
Идваш... стар шепот, нов зов...
Идваш... дъх от съмнение,
събрал в себе си празнота...
Идваш със кръста - медния...
Идваш... любов, обвита в самота...
© Надя Стоянова All rights reserved.