Jun 28, 2009, 12:59 AM

Игра 2 

  Poetry » Phylosophy
537 0 2

Игра 2

Текат впечатления,
изпъкват контрасти,
изригват значения,
всмукват се страсти.

Въстават мотиви,
погиват представи,
изопват се криви,
изпитват се прави.

Мълчат впечатления,
нахлуват контрасти,
изплуват значения,
избистрят се страсти.

27. 06. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??