Apr 27, 2011, 10:04 AM

Игра 

  Poetry » Erotic
1151 0 1

Маневрирам в твоята глава,
блокирам твойте сетива,
разпалвам твоето сърце,
разтрепервам твоите ръце.

Управлявам очите ти,
изтощавам гърдите ти,
разлюлявам нервите ти,
присвоявам резервите ти...

Изпивам кръвта ти,
изсмуквам ума ти,
блокирам твоите рефлекси,
и изчезвам тутакси...

© Елина Кючукова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??