Хиляди мечти, ти ги заличи.
Мразя те, помни, теб ще те боли.
Сърцето ми разби и то сега кърви.
Всичко е лъжа, дори и любовта.
Остави ме в нощта да страдам сам сама.
Обичаш нея ти, за мен не те боли.
И нашата ''игра'' приключи на мига.
© НадИтуУ All rights reserved.