May 24, 2009, 3:39 PM

Игра на думи 

  Poetry » Other
789 0 0

Потоп от лица на мъртвешки обвивки.
Нещастие. Скръб. Самота.
Невежество. Хора - деца без усмивки.
Река от измама. Стопена душа.

Разбити сърца. Разруха. Надежда.
Борба за живот и живот след смъртта.
Объркани думи. Слова, скрити в прежда
от тънката нишка на чиста сълза.

Отпадъчни мисли. Бруталност. Умора.
Лъжи и обиди. Коварност. Злина.
Безжизнени образи. Свят без опора,
свят, в който не цари радостта.

© Нана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??