Игра на вист
На Ж.
По съвета на мъдър приятел
свойте липси зазидах на лист:
с тях играя аз вечер на вист,
потушавам сърдечния кратер.
А хитрушите всякак се пълчат –
залудяват, комплот сторват чер.
И ме глождят – със шик пенкилер
те душата перфидно овълчват.
© Плами All rights reserved.