Играта
Надникни си в душата,
преди да влезеш в играта!
Това не е игра за деца,
от нея зависи твоята съдба!
Влезеш ли веднъж, играеш до края -
тя е най-краткия път до рая!
Започнеш ли,
не спирай ти!
Повтаряй си:
победи, победи!
Следвай правилата,
те помагат в играта!
Не искаш ли?!
Посрещни съдбата си!
Надникна ли си в душата?!
Започни играта!
© Злори All rights reserved.