Oct 22, 2011, 10:56 AM  

Играта 

  Poetry » Phylosophy
904 0 20

ИГРАТА

 

Рогатият сумти. Лениво

пронизва с поглед мътносин.

В библейски лист тютюн навива,

изпуска облачета дим.

 

О, колко е доволен само!

Планетата – в „добър“аспект!

Прастар е жанрът – чиста драма.

Поука липсва и ефект.

 

Във сайта на една епоха

блуждаят сенки - без лице…

Добра игра! И екстра стока!

В продукта няма грам сърце.

 

Нозете тегнат уморени

под алчна и нездрава мощ.

Душата, дявол да я вземе,

се носи само за разкош.

 

Прецизно готви опелото

големият ни брат (Биг брадър)...

Завърта бясно колелото,

премазва всеки светъл кадър…

 

И някак си, ако успееш

да бъдеш аут от играта,

в хор ангелите ще запеят,

ще ахне от възторг Земята.

 

 

 

© Алина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??