Игри на глада,
игри на града,
игри на сенки,
игри на заменки,
игри на страстта,
игри на властта,
игри на деня,
игри на нощта,
игри на подсъзнанието,
игри на незнанието,
игри на съня,
игри на страха,
игри на любовта,
игри на греха,
игри на желания,
игри на терзания,
игри на думи,
игри на чалъми...
Игри житейски
или
игри фарисейски?
© П Антонова All rights reserved.
Благодаря ти! 🌸